Concerten

Komende concerten

Data Locatie Concert
10/02/21 Burcht, Zwijndrecht - OC ’t Waaigat
Adres: Kerkplein 1. Telefoon van podium: 03/ 250 49 92.
Geen concertaankondiging; wel een link naar een online concert: Door de coronamaatregelen kon het SAHF4-concert op 10 januari niet doorgaan zoals voorzien. Maar! De gemeente Zwijndrecht wilde echt graag een Nieuwjaarsconcert voor zijn inwoners, en zo mocht SAHF4 toch een live-concert gaan spelen… voor een lege zaal. Het concert werd opgenomen, en men maakte er een nieuwjaarsfilm van, samen met beelden en mensen uit Zwijndrecht. Via deze link zie je het resultaat:
Meer info
14/02/21 Hoboken - Gravenhof Alcina, Dorina, Rosina… Signorina!

Wegens de geldende coronamaatregelen wordt ook dit CONCERT UITGESTELD naar latere datum… _____________________________________________________________________ Sopraan Danny Van Hoof brengt samen met pianist Tom Hermans een programma rond aria’s voor sopraan van Joseph Haydn. Haydn dirigeerde veel opera’s van andere componisten, maar paste ze aan waar hij dat nodig vond. Zo ‘verbeterde’ hij aria’s, verving er enkele, of voegde er fragmenten aan toe. Vaak zijn de volledige opera’s niet meer bewaard gebleven, maar de aria’s van Haydn gelukkig wel. Allemaal mooie mini-operaatjes, miniatuurtjes met veel afwisseling en altijd dat typische Haydnkenmerk waar je goed gezind van wordt… Meer info volgt later.

Afgelast
30/05/21 Venray - Sint Petrus Banden Kerk B-kantjes
Aanvang: 16:00 uur. Prijs: Toegang vrij. Vrije gave aan de uitgang, richtbedrag € 5. Adres: Mgr. Goumansplein.
Sopraan Danny Van Hoof en Organist Erwin Van Bogaert. Muziek, die oorspronkelijk voor een groter werk geschreven werd, maar uiteindelijk om uiteenlopende redenen niet werd gebruikt. Dat is het uitgangspunt bij de samenstelling van dit programma. Een soort van ‘B-kantjes’ dus; al zijn het stuk voor stuk A-composities! Liederen en aria’s van Vivaldi, Händel en Purcell; aangevuld met orgelsolowerken aangepast aan het beschikbare instrument. (Door corona uitgesteld concert, oorspronkelijk voorzien op 24/5/2020.) Meer info volgt later.
13/11/21 Turnhout - Sint-Pieterskerk Requiem / W.A. Mozart
Aanvang: 20:15 uur. Adres: Grote Markt 80.
sopraansolo Requiem / Mozart. Meer info volgt later.
14/11/21 Antwerpen - Sint-Walburgiskerk Requiem / W.A. Mozart
Aanvang: 15:00 uur. Adres: Volkstraat 41.
sopraansolo Requiem / Mozart. Meer info volgt later.