Concerten

Komende concerten

Data Locatie Concert
15/11/20 ‘s-Hertogenbosch - Kapel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis B-kantjes
Adres: Henri Dunantstraat 1.
Wegens de geldende coronamaatregelen werd dit CONCERT UITGESTELD naar latere datum… _____________________________________________________________________ Sopraan Danny Van Hoof en Organist Erwin Van Bogaert. Muziek, die oorspronkelijk voor een groter werk geschreven werd, maar uiteindelijk om uiteenlopende redenen niet werd gebruikt. Dat is het uitgangspunt bij de samenstelling van dit programma. Een soort van ‘B-kantjes’ dus; al zijn het stuk voor stuk A-composities! Liederen en aria’s van Vivaldi, Händel en Purcell; aangevuld met orgelsolowerken aangepast aan het beschikbare instrument.

Afgelast
29/11/20 Westerlo - Kerk
Aanvang: 11:00 uur.
Concert SAHF4. Meer info volgt later.
14/02/21 Hoboken - Gravenhof Alcina, Dorina, Rosina… Signorina!

Sopraan Danny Van Hoof brengt samen met pianiste Annick Truyts een programma rond aria’s voor sopraan van Joseph Haydn. Haydn dirigeerde veel opera’s van andere componisten, maar paste ze aan waar hij dat nodig vond. Zo ‘verbeterde’ hij aria’s, verving er enkele, of voegde er fragmenten aan toe. Vaak zijn de volledige opera’s niet meer bewaard gebleven, maar de aria’s van Haydn gelukkig wel. Allemaal mooie mini-operaatjes, miniatuurtjes met veel afwisseling en altijd dat typische Haydnkenmerk waar je goed gezind van wordt… Meer info volgt later.
30/05/21 Venray - Sint Petrus Banden Kerk B-kantjes
Aanvang: 16:00 uur. Prijs: Toegang vrij. Vrije gave aan de uitgang, richtbedrag € 5. Adres: Mgr. Goumansplein.
Sopraan Danny Van Hoof en Organist Erwin Van Bogaert. Muziek, die oorspronkelijk voor een groter werk geschreven werd, maar uiteindelijk om uiteenlopende redenen niet werd gebruikt. Dat is het uitgangspunt bij de samenstelling van dit programma. Een soort van ‘B-kantjes’ dus; al zijn het stuk voor stuk A-composities! Liederen en aria’s van Vivaldi, Händel en Purcell; aangevuld met orgelsolowerken aangepast aan het beschikbare instrument. (Door corona uitgesteld concert, oorspronkelijk voorzien op 24/5/2020.) Meer info volgt later.