Concerten

Komende concerten

Data Locatie Concert
11/12/22 Bonheiden - GC ’t Blikveld Kristal voor SAHF4
Aanvang: 11:00 uur. Prijs: 14 €, drankje inbegrepen. Adres: Jacques Morrensplein 2. Telefoon van podium: 015/502870.
Kwartet SAHF4 viert in 2022 zijn 15e verjaardag, met sopraan Danny Van Hoof, altviool Wim De Cock, harp Karen Peeters, fluit Vera Van Eyndhoven.

Ticketten
Meer info
05/02/23 Gijzegem - Sint-Martinuskerk
Aanvang: 15:00 uur.
Sopraan Danny Van Hoof en Organist Erwin Van Bogaert. Muziek, die oorspronkelijk voor een groter werk geschreven werd, maar uiteindelijk om uiteenlopende redenen niet werd gebruikt. Dat is het uitgangspunt bij de samenstelling van dit programma. Een soort van ‘B-kantjes’ dus; al zijn het stuk voor stuk A-composities! Liederen en aria’s van Vivaldi, Händel en Purcell; aangevuld met orgelsolowerken aangepast aan het beschikbare instrument. Meer info volgt later
25/03/23 Lier - Kerk Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Passieconcert Pro Pace
Aanvang: 20:00 uur. Adres: Mechelsesteenweg 233.
Het Passieconcert Pro Pace van het koor Sine Nomine en Ensemble Generation Alphabet olv. Peter Pazmany brengt het lijdensverhaal van Jezus, maar krijgt door de ‘Meditations’ en ‘Hymnes’ (met niet-bijbelse teksten) een meer universeel karakter. Sine Nomine doet beroep op beroepsmusici, leerlingen van muziekacademie en conservatorium, en zangers van buiten het koor. Solisten zijn oa. sopraan Danny Van Hoof en bas Hans Vereyken. Deze symbiose garandeert een uniek paasconcert. Programma: Prayer of the children / Bestor, Ave Maris Stella / McDowall, St John Passion / Chilcott, Evening Prayer / Gjeilo. Meer info volgt later.
Meer info
28/05/23 Edegem - Lourdesgrot naast Onze-Lieve-Vrouwe-van-LourdesBasiliek Openlucht Mariamis
Aanvang: 14:00 uur. Prijs: gratis. Adres: Hovestraat 58.
Muzikale opluistering van een Mariamis in openlucht aan de Lourdesgrot. In een organisatie van de Gilde van de OLV Lof Kapel van de Antwerpse Kathedraal. (Bij eventueel slecht weer gaat de viering door in de Basiliek van Edegem)