Concerten

Komende concerten

Data Locatie Concert
19/04/19 Trieste, Italië - Chiesa Cattolica Parrocchiale Madonna Del Mare Via Crucis
Aanvang: 19:00 uur. Adres: Piazza Rosmini, 6.
Concert Holy Friday, Soprano Danny Van Hoof, Coro Nuovo AuriCorale VivaVoce, diretto da Monica Cesar Muziek van Mozart, Gounod en Morini.
Meer info
24/05/19 Leuven - Kapel Romaanse Poort B-kantjes
Aanvang: 12:30 uur. Prijs: gratis toegang. Adres: Brusselsestraat 63.
Sopraan Danny Van Hoof en Organist Erwin Van Bogaert. Muziek, die oorspronkelijk voor een groter werk geschreven werd, maar uiteindelijk om uiteenlopende redenen niet werd gebruikt. Dat is het uitgangspunt bij de samenstelling van dit programma. Een soort van ‘B-kantjes’ dus; al zijn het stuk voor stuk A-composities! Liederen en aria’s van Vivaldi, Händel en Purcell; aangevuld met orgelsolowerken aangepast aan het beschikbare instrument.
Meer info
22/03/20 Boechout - Kasteel Fruithof Recital Zang en Harp

Sopraan Danny Van Hoof en Harpiste Aurélie Viegas brengen samen een bijzonder gevarieerd programma. Het duo vangt aan met enkele Arie Antiche: oude-muziek-aria’s en barokaria’s die vaak als enige aria uit een hele opera bewaard zijn gebleven. Misschien ken je wel ‘Amarilli, mia bella’ van Caccini en ‘Se tu m’ami’ van Pergolesi. Het programma vervolgt met enkele kamermuziekaria’s van Bellini, zoals het wondermooie ‘Vaga luna’. Na een solosonate voor harp van Pescetti, volgen er Folksong Arrangements van Britten, met als afsluiter het lied ‘Greensleeves’. Een warme stem en een verfijnd harpspel zijn de basisingrediënten voor dit gezellig concert! Meer info volgt later.
28/03/20 — - — Saint John Passion / Bob Chilcott

Meer info volgt later
29/03/20 — - — Saint John Passion / Bob Chilcott

Meer info volgt later