Concerten

Komende concerten

Data Locatie Concert
04/07/21 Wouw - Sint Lambertuskerk B-kantjes
Aanvang: 16:00 uur. Prijs: 10 €. Adres: Torenplein 1.
Wegens de geldende coronamaatregelen wordt ook dit CONCERT UITGESTELD naar latere datum… Sopraan Danny Van Hoof en Organist Erwin Van Bogaert. Muziek, die oorspronkelijk voor een groter werk geschreven werd, maar uiteindelijk om uiteenlopende redenen niet werd gebruikt. Dat is het uitgangspunt bij de samenstelling van dit programma. Een soort van ‘B-kantjes’ dus; al zijn het stuk voor stuk A-composities! Liederen en aria’s van Vivaldi, Händel en Purcell; aangevuld met orgelsolowerken aangepast aan het beschikbare instrument. (Door corona uitgesteld concert, oorspronkelijk voorzien op 31/5/2020 en nu opnieuw uitgesteld) Meer info volgt later.

Afgelast
Meer info
19/09/21 Venray - Sint Petrus Banden Kerk B-kantjes
Aanvang: 16:00 uur. Prijs: Toegang vrij. Vrije gave aan de uitgang, richtbedrag € 5. Adres: Mgr. Goumansplein.
Sopraan Danny Van Hoof en Organist Erwin Van Bogaert. Muziek, die oorspronkelijk voor een groter werk geschreven werd, maar uiteindelijk om uiteenlopende redenen niet werd gebruikt. Dat is het uitgangspunt bij de samenstelling van dit programma. Een soort van ‘B-kantjes’ dus; al zijn het stuk voor stuk A-composities! Liederen en aria’s van Vivaldi, Händel en Purcell; aangevuld met orgelsolowerken aangepast aan het beschikbare instrument. (Door corona uitgesteld concert, oorspronkelijk voorzien op 24/5/2020, opnieuw uitgesteld naar 30/5/2021, en nu hopelijk ‘derde keer, goede keer’!) Meer info volgt later.
13/11/21 Antwerpen, Linkeroever - Sint-Anna-ten-Drieënkerk Requiem / W.A. Mozart
Aanvang: 20:15 uur. Adres: Hanegraefstraat 1.
sopraansolo Requiem / Mozart. Meer info volgt later.
14/11/21 Antwerpen - Sint-Walburgiskerk Requiem / W.A. Mozart
Aanvang: 15:00 uur. Adres: Volkstraat 41.
sopraansolo Requiem / Mozart. Meer info volgt later.
20/02/22 Mortsel - Mortseldorpconcerten Concert SAHF4
Aanvang: 15:00 uur. Prijs: vvk 11 €; kassa 13 €. Adres: Dorpsstraat 1.
Kwartet SAHF4 met sopraan Danny Van Hoof, altviool Wim De Cock, harp Karen Peeters, fluit Vera Van Eyndhoven. Meer info volgt later.
Meer info